Trance Healing

Op een liefdevolle manier herstellen van evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Je mag op een diep energetische niveau je processen loslaten en ontspannen. Hierdoor help je, je lichaam om zichzelf zowel lichamelijke of bij psychische klachten te healen. Door trance-healing kunnen onderliggende processen onder de aandacht komen soms op een manier die je niet verwacht. We kijken naar de blokkades waar deze vandaan komen en wat deze blokkades je willen zeggen.

Healen is aangeven waar, hoe en waarom je healt.
Daarna transformeer jezelf en kan er weer balans komen met het leven zelf en het levenspad. De behandelingen worden toegepast op jouw eigen situatie en behoeften. De gidsen bepalen en weten op welk niveau je een healing nodig hebt. Het ondersteund dus jouw eigen proces.

Er ontstaat dan ruimte in je eigen energie. Het kan een emotionele bevrijding geven. Je komt weer in jouw eigen kracht te staan. Trance healing kan men inzetten bij pijnklachten, ziektes en blokkades. Het vervangt nooit een arts en advies of de noodzakelijke medische handelingen!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close