Medium

Medium en trance Healing

Op een liefdevolle manier herstellen van evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Je mag op een diep energetische niveau je processen loslaten en ontspannen. Hierdoor help je, je lichaam om zichzelf zowel lichamelijke of bij psychische klachten te healen. Door trance-healing kunnen onderliggende processen onder de aandacht komen en soms op een manier die je niet verwacht. We kijken naar de blokkades waar deze vandaan komen en wat deze blokkades je willen zeggen.

Healen is aangeven waar, hoe en waarom je healt. Daarna transformeer jezelf en kan er weer balans komen met het leven zelf en het levenspad. De behandelingen worden toegepast op jouw eigen situatie en behoeften. De gidsen bepalen en weten op welk niveau je een healing nodig hebt. Het ondersteund dus jouw eigen proces.

Er ontstaat dan ruimte in je eigen energie. Het kan een emotionele bevrijding geven. Je komt weer in jouw eigen kracht te staan. Trance healing kan men inzetten bij pijnklachten, ziektes en blokkades.

Het vervangt nooit een arts en advies of de noodzakelijke medische handelingen!

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie. Het wordt gebruikt om inzichten te verkrijgen in vraagstukken over relaties en gezondheid. Vaak kom je erachter wat je diepste verlangens zijn en welke talenten er in jou aanwezig zijn. Dit geeft een zeer grote voldoening en een groei in zelfvertrouwen.  Ook wordt het toegepast om antwoorden op levensvragen te verkrijgen.Trance kun je vergelijken met een diepe vorm van meditatie vanuit een veilige omgeving en op een natuurlijke manier liefdevol begeleid om diep naar binnen te gaan om zo contact te leggen met je “Spirit Team”.  Op dit niveau kan Spirit, jouw Gids of een dierbare nog beter met je samenwerken. Door te ervaren, zul je merken dat er geen mooiere manier bestaat om jezelf te ontdekken en jouw talenten volledig tot expressie te brengen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close